Adnaoo
Teleći rozbrat sa Vispak kockom za supu
Adnaoo
Teleći rozbrat sa Vispak kockom za supu
Sastojci:
Teleći rozbrat: 500 gr
Krompir: 300 gr
Luk: 1 glavica
Vispak kocka za supu: 1 komad
Začini(biber, paprika, tajna): Po želji
Priprema:
U vatrostalnu zdjelu stavimo meso, luk i krompir idodamo ulje. Dodamo jednu kašiku Tajna dodatak jelima sa povrćem te u kipućoj vodi rastopimo jednu kocku za supu, malo bibera i aleve paprike. Pečemo oko sat vremnena na temperaturi oko 250 i onda smanjimo na 220 i dodano samo malo vrele bode ako vidimo da fali. Pečemo još jedan sat na laganoj temperaturi da se svi sokovi sjedine.
Prijatno.
Sastojci:
Teleći rozbrat: 500 gr
Krompir: 300 gr
Luk: 1 glavica
Vispak kocka za supu: 1 komad
Začini(biber, paprika, tajna): Po želji