Adnaoo

Teleći rozbrat sa Vispak kockom za supu

Adnaoo

Teleći rozbrat sa Vispak kockom za supu

Sastojci:

Teleći rozbrat: 500 gr

Krompir: 300 gr

Luk: 1 glavica

Vispak kocka za supu: 1 komad

Začini(biber, paprika, tajna): Po želji

Priprema:

U vatrostalnu zdjelu stavimo meso, luk i krompir idodamo ulje. Dodamo jednu kašiku Tajna dodatak jelima sa povrćem te u kipućoj vodi rastopimo jednu kocku za supu, malo bibera i aleve paprike. Pečemo oko sat vremnena na temperaturi oko 250 i onda smanjimo na 220 i dodano samo malo vrele bode ako vidimo da fali. Pečemo još jedan sat na laganoj temperaturi da se svi sokovi sjedine.

 

Prijatno.

Sastojci:

Teleći rozbrat: 500 gr

Krompir: 300 gr

Luk: 1 glavica

Vispak kocka za supu: 1 komad

Začini(biber, paprika, tajna): Po želji

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.