NihadinaKuhinja

Crna pogača

NihadinaKuhinja

Crna pogača

Sastojci:

crnog brasna: 1 kg.

prasakza pecivo Vispak-Laganini: 1

soli: malo

ulja: 2 kasike

cvrsceg jogurta: 2 kasike

kisele vode: po potrebi

Priprema:

rasno prosijat,dodat mu so,ulje,jogurt i prasak za pecivo.

Dodajte kisele vode toliko da se sve fino sijedini.

Ne treba bit premekano tijesto ali ni previse cvrsto da pogaca nebi bila tvrda.

Fino oblikujte pa rastanjite na pouljenoj tepsiji.

Zarezite nozom i pecite na 200 C dok pogaca ne bude gotova.

Poprscite je hladnom vodom i prekrite da malo opusti i prohladi se prije serviranja.

Sastojci:

crnog brasna: 1 kg.

prasakza pecivo Vispak-Laganini: 1

soli: malo

ulja: 2 kasike

cvrsceg jogurta: 2 kasike

kisele vode: po potrebi

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.