VISPAKOVA CHOCOMILK TORTA
Torta sa Vispakovim chocomilk kremom
VISPAKOVA CHOCOMILK TORTA
Torta sa Vispakovim chocomilk kremom
Sastojci:
Chocomilk krem: 300gr
Priprema:
Potrebno:
Podloga:
300gr mljevenog keksa
150gr maslaca ili margarina
150gr čokolade za kuhanje
150ml mlijeka
100gr šećera
Krema:
400gr crem sira
300gr chocomilk Vispak krema
750ml slatkog vrhnja
100gr šećera u prahu
Glazura:
250ml slatkog vrhnja
200gr mliječne čokolade Vispak
Priprema:
Podloga: u posudi na laganoj temperaturi otopiti maslac ili margarin sa mlijekom i šećerom. Dodati izlomljenu čokoladu za kuhanje i miješati dok se ne istopi. Posudu skloniti sa peći, dodati mljeveni keks i miješati dok se smjesa lijepo ne sjedini. Smjesu rasporediti u kalup koji smo prethodno podložili pek papirom i staviti u frižider dok pripremamo kremu.
Krema: crem sir i šećer u prahu umutiti mikserom. U drugu posudu umutiti slatko vrhnje za šlag, dodati smjesu sa crem sirom i dodatno umutiti. Smjesu podijeliti na 2 dijela i u jedan dio dodati Vispakova chocomilk krem i umutiti. U kalup preko podloge od keksa premazati prvo bijelu kremu a zatim smeđu. Ostaviti u frižider dok pripremamo glazuru.
Glazura: zagrijati slatko vrhnje za šlag, u njega dodati mliječne čokoladu i miješati dok se ne istopi i ujednači. Preko kreme sipati pažljivo glazuru i ostaviti na hlađenje.
Prijatno
Sastojci:
Chocomilk krem: 300gr