Dinaa

Rafaelo oblanda

Perfektan okus kokosa

Dinaa

Rafaelo oblanda

Perfektan okus kokosa

Sastojci:

Secer: 350 gr

Voda: 150 ml

Margarin : 120 gr

Mlijeko u prahu : 200 gr

Kokosovo brašno : 150 gr

Bijela cokolada: 100 gr

Mliječna čokolada : 100 gr

Oblanda : 5 lista

Priprema:

Šećer i vodu stavimo da prokuha, onda dodamo margarin i lagano miješamo dok se ne otopi margarin. U ovu smjesu dodamo mlijeko u prahu i kokosovo brašno i sve izmiješamo. Sklonimo sa sporeta, zatim masu podijelimo na dva dijela u jedan dodamo bijelu čokoladu, a u drugi dio mliječnu čokoladu.  Filovati oblande naizmjenično tamnim i bijelim filom. Isjeći oblandu i poslužiti!! 

Sastojci:

Secer: 350 gr

Voda: 150 ml

Margarin : 120 gr

Mlijeko u prahu : 200 gr

Kokosovo brašno : 150 gr

Bijela cokolada: 100 gr

Mliječna čokolada : 100 gr

Oblanda : 5 lista

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.