NihadinaKuhinja

Laganini desert

NihadinaKuhinja

Laganini desert

Sastojci:

piskote ili petit keks: po potrebi

zrelije banane: 2

scera: 2 kasike

slagkreme Vispak- Laganini: 2

mlijeka: 250 ml.

mlijeka za namakat pskote: malo

Priprema:

Izmutite banane i secer.

Dodajte slag kreme i mlijeko pa nastavite sa mucenjem dok ne dobijete finu kremu.

U mlijeko namocite piskote i redajte u posudice.

Preko piskota krema,ponovo piskote pa krema i ukrasite polovicama piskota.

Umijesto piskota mozete koristit pett keks ili neki drui keks bez fila.

Ostavite u frizider da se prohladi i da piskote omeksaju prije serviranja.

Sastojci:

piskote ili petit keks: po potrebi

zrelije banane: 2

scera: 2 kasike

slagkreme Vispak- Laganini: 2

mlijeka: 250 ml.

mlijeka za namakat pskote: malo

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.