tajnakuhinje

Ćevapi sa Tajna začinima

tajnakuhinje

Ćevapi sa Tajna začinima

Sastojci:

Mljeveno meso: 400 gr

Tajna začin za ćevape i pljeskavice: 1 vrečica

Tajna začin: 1 kašika

Voda: 7 kašika

Ulje: Po potrebi

Priprema:

U manju zdjelicu istresti polovinu Tajna mješavinu za ćevape i pljeskavice i preliti vodom. Malo promiješati i ostaviti da odstoji desetak minuta.
Meso prebaciti u veću zdjelu i dodati mu odstojali začin i malo Tajna začina. Sve izmiješati u kompaktnu masu.
Praviti ćevape i pržiti ih na vrelom ulju.

Prijatno!

Recept podijelila: Eldina Osmanbegovic

Za još recepata posjetite: www.bosanskakuhinja.ba

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.