tajnakuhinje

Zapečene njoke sa bolonjez sosom

tajnakuhinje

Zapečene njoke sa bolonjez sosom

Sastojci:

Mljeveno meso: 500 gr

Paradajz sos: 1 konzerva

So: 1 kašikica

Tajna začin: 1 kašikica

Tajna mješavina za špagete bolonjez: 1 kom

Njoki: Po želji

Topljivi sir: Po želji

Za bolonjez sos: Pola kile mljevenog mesa, 1 konzerva paradajz sosa, so, Tajna začin i Tajna mješavina za špagete bolonjez.

Pripremiti kao što piše na pakovanju od Tajne za špagete bolonjez i uz to dodati jos konzervu paradajz sosa.

Kad je gotovo, izmješati sos sa njokama u tepsiji i poredati preko izerendani sir.

Preko još  origano posuti i peći dok sir ne dobije zlatnu boju.

Prijatno!

Recept podijelila: Naida Zuzo Selman 

Za još recepata posjetite: www.bosanskakuhinja.ba

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.