NihadinaKuhinja
Slatko od tikve ili stambolke
NihadinaKuhinja
Slatko od tikve ili stambolke
Sastojci:
tvrde tikve-stambolke: 700 gr.
secera: 350 gr.
vanilin secer Vispak-Laganini: 1
cimeta ako imate: malo
oraha za posipanje: malo
Priprema:
Tikvu-stambolku ogulite i isjecite na vece kocke.
Pospite secerom i vanilin secerom pa kuhajte na nizoj temperaturi .
Kad se secer otopio i tikva pusti vodu pojacajte teperaturu
Kuhajte dok tikva ne omeksa i ako hocete posipte sa malo cimeta.
Gotovu tikvu prohladite pospite sa malo oraha i posluzite se.
Sastojci:
tvrde tikve-stambolke: 700 gr.
secera: 350 gr.
vanilin secer Vispak-Laganini: 1
cimeta ako imate: malo
oraha za posipanje: malo