NihadinaKuhinja

Čorbica

NihadinaKuhinja

Čorbica

Sastojci:

ulja: malo

pileci prsa: 1 komad

prasa ( poriluk ): 1 veca

glavica luka: 1 manja

mrkva: 1

so i biber: po ukusu

Tajna zacin- Dodatak jelima: malo

Tajna zacina za grah i variva: 1 kasika

vode: 1 l.

vrhnja za kuhanje: malo

Priprema:

Meso proprzite na malo ulja .

Prasu,luk i mrkvu isjecite i dodajte mesu.

Malo posolite i prodinstajte.

Dodajte ostale zacine,zalite vodom i kuhajte oko 20 minuta ili dok mrkva neomeksa.

Dodajte vrhnje za kuhanje,promijesajte,prokuhajte i pogasite pec.

Sastojci:

ulja: malo

pileci prsa: 1 komad

prasa ( poriluk ): 1 veca

glavica luka: 1 manja

mrkva: 1

so i biber: po ukusu

Tajna zacin- Dodatak jelima: malo

Tajna zacina za grah i variva: 1 kasika

vode: 1 l.

vrhnja za kuhanje: malo

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.