tajnakuhinje

Šiš ćevap

tajnakuhinje

Šiš ćevap

Sastojci:

Pileći file: 500 gr

Crvene paprike: 2 kom

Luk: 2 glavice

Mrkva: 2 kom

Tajna začin: 1 kašika

So: po želji

Ulje: 4 kašike

Priprema:

Meso i povrće izrezati za veličinu po želji, dodati Tajnu začin po uputstvu, zatim dodati jednu manju kašikicu soli.
 
Ostaviti da odstoji 10-min zatim slagati na štapiće.
 
Složiti u pršulju i dodati pola čaše vode. Staviti u zagrijanu rernu na 200°, te  dinstati nekih 30min.

Ručak odličan.
 
Prijatno!
 
Recept podijelila: Amra Suša
 
Za još recepata posjetite: www.bosanskakuhinja.ba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<form id="u_1e_2" class="fbPhotosSnowliftFeedbackForm commentable_item collapsible_comments" action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" method="post" data-ft="{"tn":"]"}">
 
 
</form>

Sastojci:

Pileći file: 500 gr

Crvene paprike: 2 kom

Luk: 2 glavice

Mrkva: 2 kom

Tajna začin: 1 kašika

So: po želji

Ulje: 4 kašike

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.