NihadinaKuhinja
Janjetina na Arapski nacin
NihadinaKuhinja
Janjetina na Arapski nacin
Sastojci:
nogica: 1 janjeca
bijelog luka: 5-6 cehna (moze i vise)
so i biber: po ukusu
iako je na Arapski nacin mi cemo dodat Tajna - dodatak jelima : 1 kasika
vode: 600 ml.
Priprema:
Meso oprat i posusit.
Zarezat na par mijesta i u svaki zarezani dio stavit cehno bijelog luka
Namazat dobro zacinima pa stavit u tepsiju.
Nasut vodu u tepsju i prekrit sa 3 sloja folije.
Pec na 180C oko 3-4 sata.
Nakon 3-4 sata maket foliju,ocjedit vodu i vratit u pec da meso dobije bojicu (da se zapece)
Zarezat na par mijesta i u svaki zarezani dio stavit cehno bijelog luka
Namazat dobro zacinima pa stavit u tepsiju.
Nasut vodu u tepsju i prekrit sa 3 sloja folije.
Pec na 180C oko 3-4 sata.
Nakon 3-4 sata maket foliju,ocjedit vodu i vratit u pec da meso dobije bojicu (da se zapece)
Sastojci:
nogica: 1 janjeca
bijelog luka: 5-6 cehna (moze i vise)
so i biber: po ukusu
iako je na Arapski nacin mi cemo dodat Tajna - dodatak jelima : 1 kasika
vode: 600 ml.