NihadinaKuhinja

Kiseli kupus sa mesom

NihadinaKuhinja

Kiseli kupus sa mesom

Sastojci:

govedine ili nekog drugog mesa: 600 gr.

luka: 1 veca glavica

kiselog kupusa: 1 glavica

mljevene paprike Vispak: 1 kasika

ulja: 2-3 kasike

so,biber i Tajna dodatak jelima: po ukusu

suhog mesa ako imate: nekoliko komadica

kisela pavlaka : 1 kasika uz tanjir kupusa

Priprema:

Meso izrezat na kocke pa malo proprzit.

Mesu dodat luk i zacine i jos malo dinstat.

Dodat kupus i mljevenu papriku pa zalit vodom.

Krckat na laganoj temperaturi i dodavat pomalo vodu da ne zagori.

Dodat malo suhog mesa ako imate i nastavite sa krckanjem.

Kad je kupus gotov servirajte i mozete u tanjir sa kupusom dodat kasiku pavlake.

 

Sastojci:

govedine ili nekog drugog mesa: 600 gr.

luka: 1 veca glavica

kiselog kupusa: 1 glavica

mljevene paprike Vispak: 1 kasika

ulja: 2-3 kasike

so,biber i Tajna dodatak jelima: po ukusu

suhog mesa ako imate: nekoliko komadica

kisela pavlaka : 1 kasika uz tanjir kupusa

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.