NihadinaKuhinja
Kiseli kupus sa mesom
NihadinaKuhinja
Kiseli kupus sa mesom
Sastojci:
govedine ili nekog drugog mesa: 600 gr.
luka: 1 veca glavica
kiselog kupusa: 1 glavica
mljevene paprike Vispak: 1 kasika
ulja: 2-3 kasike
so,biber i Tajna dodatak jelima: po ukusu
suhog mesa ako imate: nekoliko komadica
kisela pavlaka : 1 kasika uz tanjir kupusa
Priprema:
Meso izrezat na kocke pa malo proprzit.
Mesu dodat luk i zacine i jos malo dinstat.
Dodat kupus i mljevenu papriku pa zalit vodom.
Krckat na laganoj temperaturi i dodavat pomalo vodu da ne zagori.
Dodat malo suhog mesa ako imate i nastavite sa krckanjem.
Kad je kupus gotov servirajte i mozete u tanjir sa kupusom dodat kasiku pavlake.
Mesu dodat luk i zacine i jos malo dinstat.
Dodat kupus i mljevenu papriku pa zalit vodom.
Krckat na laganoj temperaturi i dodavat pomalo vodu da ne zagori.
Dodat malo suhog mesa ako imate i nastavite sa krckanjem.
Kad je kupus gotov servirajte i mozete u tanjir sa kupusom dodat kasiku pavlake.
Sastojci:
govedine ili nekog drugog mesa: 600 gr.
luka: 1 veca glavica
kiselog kupusa: 1 glavica
mljevene paprike Vispak: 1 kasika
ulja: 2-3 kasike
so,biber i Tajna dodatak jelima: po ukusu
suhog mesa ako imate: nekoliko komadica
kisela pavlaka : 1 kasika uz tanjir kupusa