Admirinakuhinja

Pohovani patlidzan

Pohovani patlidzan sa rizotom "tako lako"

Admirinakuhinja

Pohovani patlidzan

Pohovani patlidzan sa rizotom "tako lako"

Sastojci:

Patlidzan: 500 grama

Tajna zacin: 2 kasike

Prezla: 100 grama

Jaja: 2 komada

Priprema:

Postupak:patlidzan izrezemo uzduz,posolimo I ostavimo 10-ak minuta da pusti svoju gorcinu.

Jaja izmutimo,,zacinimo sa Tajna zacinom..

Brasno I prezlu malo posolimo.

Patlidzan stavimo u brasno,,jaja zatim u prezlu..

Isprziti na vrelom ulju..

Rizoto pripremimo po uputstvu sa kutije..

Prijatno!!

Sastojci:

Patlidzan: 500 grama

Tajna zacin: 2 kasike

Prezla: 100 grama

Jaja: 2 komada

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.