Admirinakuhinja

Sataras s pilecim mesom

Ukusan sataras

Admirinakuhinja

Sataras s pilecim mesom

Ukusan sataras

Sastojci:

Luk: 2 glavice

Fileti: 300 grama

Paprika zelena i zuta: 100.grama

Mrkva: 50.grama

Tajna zacin: 2 kasike

Ajvar: 2 kasike

Vrhnje tecno: 150 ml

Priprema:

Izdinstati crveni i bijeli luk,,dodati filete izrezane na kockice...

Dinstati na laganoj temp.,,te dodati mrkvu,,zelenu i zutu papriku...

Dolivati po malo vode,,zaciniti sa zacinima..dodati ajvar..

Pecen sataras preliti vrhnjem te pustiti jos 5 min da se kvrcka..

Prijatno!!!

Sastojci:

Luk: 2 glavice

Fileti: 300 grama

Paprika zelena i zuta: 100.grama

Mrkva: 50.grama

Tajna zacin: 2 kasike

Ajvar: 2 kasike

Vrhnje tecno: 150 ml

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.