amilinakuhinjaa

Raffaello kuglice

amilinakuhinjaa

Raffaello kuglice

Sastojci:

Slatko vrhnje: 100ml

Bijela čokolada: 200gr

Margarin: 25gr

Kokos : 150gr

Badem: 50gr

I jos kokos za valjanje kuglica: .

Priprema:

 

Priprema:
Vrhnje za šlag zagrijati do vrenja.
Skloniti za vatre i dodati najmanje 200gr bijele čokolade koju ste izlomili na sitno i 25 gr margarina.
Sve dobro promješati da se istopi.
Staviti na hladno 1h da sestegne. Zatim dodati kokosa, da vam se ne lijepi za ruke. Smjesa ne smije biti pretvrda. Oblikovati kuglice, puniti ih bademima.
Odmah ih uvaljati u kokos.
Kratko ohladiti i uživati. Vjerujte mi nećete znati koliko vam je dosta.

Sastojci:

Slatko vrhnje: 100ml

Bijela čokolada: 200gr

Margarin: 25gr

Kokos : 150gr

Badem: 50gr

I jos kokos za valjanje kuglica: .

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.