amilinakuhinjaa
Raffaello kuglice
amilinakuhinjaa
Raffaello kuglice
Sastojci:
Slatko vrhnje: 100ml
Bijela čokolada: 200gr
Margarin: 25gr
Kokos : 150gr
Badem: 50gr
I jos kokos za valjanje kuglica: .
Priprema:
Priprema:
Vrhnje za šlag zagrijati do vrenja.
Skloniti za vatre i dodati najmanje 200gr bijele čokolade koju ste izlomili na sitno i 25 gr margarina.
Sve dobro promješati da se istopi.
Staviti na hladno 1h da sestegne. Zatim dodati kokosa, da vam se ne lijepi za ruke. Smjesa ne smije biti pretvrda. Oblikovati kuglice, puniti ih bademima.
Odmah ih uvaljati u kokos.
Kratko ohladiti i uživati. Vjerujte mi nećete znati koliko vam je dosta.
Sastojci:
Slatko vrhnje: 100ml
Bijela čokolada: 200gr
Margarin: 25gr
Kokos : 150gr
Badem: 50gr
I jos kokos za valjanje kuglica: .