Erna

Bosanski lonac

Tradicionalno kuhano jelo

Erna

Bosanski lonac

Tradicionalno kuhano jelo

Sastojci:

Meso: 500gr

Krompir: 500gr

Kupus : 100gr

Povrce mjesavina: 400gr

Zacin Tajna Bosanski lonac: 1

Ulje: 4kasike

Luk: 1komad

Persun: 1kasika

Ajvar: 1kasika

Paprika: 1kasikica

Sol: 1kasika

Priprema:

Meso isjeci na kocke proprziti sitno nasjeckani bijeli i crveni luk zacini i ulje

Dodati  povrce isto proprziti 

Dodati vodu da se potopi kuhati na laganoj temperaturi na kraju dodati zacin Tajna Bosanski lonac

Sastojci:

Meso: 500gr

Krompir: 500gr

Kupus : 100gr

Povrce mjesavina: 400gr

Zacin Tajna Bosanski lonac: 1

Ulje: 4kasike

Luk: 1komad

Persun: 1kasika

Ajvar: 1kasika

Paprika: 1kasikica

Sol: 1kasika

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.