NihadinaKuhinja

Sljivopita

NihadinaKuhinja

Sljivopita

Sastojci:

sljive: .

secera: po ukusu

vode: 2 kasike

cabilin secer Vispak - Laganini: 1

putera ili ulja: malo

gustina ili brasna: 1 kasika

Priprema:

Sljive oprat i ocistit od kospica.

Tepsiju namazat puterom ili uljom .

Sljive redat u tepsiju (mesnati dio prema dole ) .

Posut sa malo vise secera i vanilin secerom Laganini .

Podlit sa 2-3 kasike vode,posut gustinom ili brasnom pa pec na 180 C dok sljive ne budu gotove 

Sastojci:

sljive: .

secera: po ukusu

vode: 2 kasike

cabilin secer Vispak - Laganini: 1

putera ili ulja: malo

gustina ili brasna: 1 kasika

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.