Edina

Sutlijaš

Laganini vanilin šećer daje poslasticama posebnu aromu.

Edina

Sutlijaš

Laganini vanilin šećer daje poslasticama posebnu aromu.

Sastojci:

Mlijeko: 750ml

Riža: 2 manje šoljice

Šećer: 7kasika

Vanilin secer ,,Laganini": 1-2vrecice

Brasno: 2 kasike

Priprema:

Prokuhati rizu i vodu,potom ocijediti vodu,dodati rizu u mlijeko i secer i tako kuhati 5minuta.

U prethodnu smjesu dodati vanilin secer ,,Laganini" i smjesu koju smo pripremili

(2 kasike brasna pomijesati sa 1/2soljice hladnog mlijeka).

Kuhati jos 5 minuta.

Sipati u zdjelice i ukrasiti po želji(čokolada,banane...)

Sastojci:

Mlijeko: 750ml

Riža: 2 manje šoljice

Šećer: 7kasika

Vanilin secer ,,Laganini": 1-2vrecice

Brasno: 2 kasike

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.