Nermyy123

Zeljanica

Nermyy123

Zeljanica

Sastojci:

Špinat : 500gr

Sir: 100gr

Jaje: 1

Pavlaka : 2 kašike

Brašno : 600gr

Voda: 350ml

Ulje : 50ml

Tajna začin dodatak jelima sa povrćem : 1 kašika

Priprema:

Jufka: 

600gr brašna pomiješati sa malo soli i 350ml vode i potkuhat jufku, zatim je malo pouljiti i ostaviti da odstoji 1h. 

Fil:

500 gr špinat sitno isjeci, dodati u to 1 jaje, 2 kašike pavlake, 100gr sira i 1 kasiku Tajna začin dodatak jelima sa povrćem. Sve to sjediniti, razvuci jufku, filovati i urolati. Peći u već zagrijanoj rerni oko 30 minuta na 250°C. Prijatno 

Sastojci:

Špinat : 500gr

Sir: 100gr

Jaje: 1

Pavlaka : 2 kašike

Brašno : 600gr

Voda: 350ml

Ulje : 50ml

Tajna začin dodatak jelima sa povrćem : 1 kašika

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.