Nermyy123
Zeljanica
Nermyy123
Zeljanica
Sastojci:
Špinat : 500gr
Sir: 100gr
Jaje: 1
Pavlaka : 2 kašike
Brašno : 600gr
Voda: 350ml
Ulje : 50ml
Tajna začin dodatak jelima sa povrćem : 1 kašika
Priprema:
Jufka:
600gr brašna pomiješati sa malo soli i 350ml vode i potkuhat jufku, zatim je malo pouljiti i ostaviti da odstoji 1h.
Fil:
500 gr špinat sitno isjeci, dodati u to 1 jaje, 2 kašike pavlake, 100gr sira i 1 kasiku Tajna začin dodatak jelima sa povrćem. Sve to sjediniti, razvuci jufku, filovati i urolati. Peći u već zagrijanoj rerni oko 30 minuta na 250°C. Prijatno
Sastojci:
Špinat : 500gr
Sir: 100gr
Jaje: 1
Pavlaka : 2 kašike
Brašno : 600gr
Voda: 350ml
Ulje : 50ml
Tajna začin dodatak jelima sa povrćem : 1 kašika