Alma Bajrić Džihanović

POVRĆE IZ RERNE

Povrće pečeno na pek papiru bez ulja

Alma Bajrić Džihanović

POVRĆE IZ RERNE

Povrće pečeno na pek papiru bez ulja

Sastojci:

Tikvice: 2 kom

Patlidžan: 2 kom

Mrkva: 2 kom

Šampinjoni: 150 gr

Tajna začin: 2 kašike

Priprema:

Povrće očistiti i rezati na krupne komade. Dodati Tajna začin za dodatak jelima, sjediniti i rasporediti u pleh ili pekač onložen pek papirom. Peći na 200° 20 minuta.

Služiti kao prilog uz meso

Sastojci:

Tikvice: 2 kom

Patlidžan: 2 kom

Mrkva: 2 kom

Šampinjoni: 150 gr

Tajna začin: 2 kašike

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.