Amiraa
Voćna torta
Amiraa
Voćna torta
Sastojci:
Vrhnje za šlag : 500 ml
Kisalo vrhnje 20 %mm: 350 g
Mljeveni keks : 300 g
Maslac: 80 g
Šećer u prahu : 50 g
Šećer: 50 g
Vanilin šećer Vispak : 1
Preliv za torte : 1
Priprema:
Napraviti koricu od maslaca i 150 grama keksa.Rasporediti po kalupu, uz rub kalupa redati jagode.
Kisalo vrhnje i šećer izmiksati.
Posebno umutiti šlag, pa dodati umuceno kisalo vrhnje. Sjediniti dodati jagode isjeckane na manje dijelove i 150 grama keksa.
Smjesu rasporediti u kalup,i opet dodati voce. Preliti sa prelivom pripremljenim po upustvu sa vrecice.
Sastojci:
Vrhnje za šlag : 500 ml
Kisalo vrhnje 20 %mm: 350 g
Mljeveni keks : 300 g
Maslac: 80 g
Šećer u prahu : 50 g
Šećer: 50 g
Vanilin šećer Vispak : 1
Preliv za torte : 1