Dinaa

Club čokoladna torta

Dinaa

Club čokoladna torta

Sastojci:

Gotove kore : 3 kom

Vispak coko čokolada za kuhanje : 300 gr

Slatka pavlaka: 500 ml

Čokoladno mlijeko : 200 ml

Slatka pavlaka : 500 ml

Priprema:

Slatku pavlaku zagrijemo u nju dodamo izlomljenu čokoladu i miješamo sve dok se čokolada ne istopi. Sklonimo sa sporeta i ostavimo da se ohladi. 

Posebno umutimo slatku pavlaku. 

Gotove kore izvadimo i prvo koru stavimo na tacnu prelijemo je sa 10-tak kasika čokoladnog mlijeka nanesemo trećinu čokoladnog fila, pa trećinu umucene slatke pavlake i tako ponavljamo postupak jos 2 puta. Cijelu tortu premazemo slatkom pavlakom i ukrasimo po želji. 

Sastojci:

Gotove kore : 3 kom

Vispak coko čokolada za kuhanje : 300 gr

Slatka pavlaka: 500 ml

Čokoladno mlijeko : 200 ml

Slatka pavlaka : 500 ml

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.