AdmiraMerdanovic

Punjeni fileti

Punjeni fileti sirom i gljivama

AdmiraMerdanovic

Punjeni fileti

Punjeni fileti sirom i gljivama

Sastojci:

Fileti: 500 grama

Gljive: 250 grama

Luk: 2 glavice

Tajna za piletinu: 3 kasike

Zacin Tajna: 1 kasika

Sol: 1 kasikica

Sir: 200 grama

Vrhnje: 100 ml

Priprema:

Filete marinirati u ulju i zacinu za piletinu,,proprziti luk i gljive...

Puniti filete gljivama,,,posuti sirom edamerom urolati i peci na 220 stepeni 30 minuta,,izvaditi posuti sirom i preliti vrhnjem za kuhanje te vratiti u pecnicu jos 10 min..

Prijatno!!!

Sastojci:

Fileti: 500 grama

Gljive: 250 grama

Luk: 2 glavice

Tajna za piletinu: 3 kasike

Zacin Tajna: 1 kasika

Sol: 1 kasikica

Sir: 200 grama

Vrhnje: 100 ml

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.