NihadinaKuhinja
Pileca juha - tahrana
NihadinaKuhinja
Pileca juha - tahrana
Sastojci:
batak: 1
vode: oko1 ipo l.
soli i bibera: malo
Tajna zacina-dodatak jelima: malo
turmerika-kurkume: malo
sitno sijeckanog persuna: malo
fidolina ili tahrane ( staimate pri ruci ): 3-4 kasike
Priprema:
Meso kuhajte sa zacinima.
Kad se meso raskuhalo maknite iz juhe,skinite sa kostiju i isjecite.
Vratite mesou juhu,dodajte vode ili zacina ako treba pa dodate tahranu ili fidoline.
Kuhajte oko 5 minuta pa pogasite pec .
Pospite sitno sijeckanim persunom i poklopite posudu u kojoj se kuhala tahrana.
Sastojci:
batak: 1
vode: oko1 ipo l.
soli i bibera: malo
Tajna zacina-dodatak jelima: malo
turmerika-kurkume: malo
sitno sijeckanog persuna: malo
fidolina ili tahrane ( staimate pri ruci ): 3-4 kasike