Amiraa

Oblanda/oblatna

Amiraa

Oblanda/oblatna

Sastojci:

Oblanda/oblatna : 1 pakovanje

Mlijeko : 250 ml

Ulje: 150ml

Vanilin šećer Vispak : 1 komad

Margarin: 100 gr

Bijela čokolada : 100 gr

Čokolada za kujanje Vispak: 100 gr

Priprema:

Mlijeko, šećer, vanilin šećer i ulje prokuhati. U toplo dodati margarin, zatim postepeno dodavati mlijeko u prahu uz stalno miješanje. Smjesu podijeliti na dva dijela. U jedan dio staviti bijelu a u drugi tamnu čokoladu.
Fil podijeliti i prema broju listova oblande i mazati crno-bijelo.

Sastojci:

Oblanda/oblatna : 1 pakovanje

Mlijeko : 250 ml

Ulje: 150ml

Vanilin šećer Vispak : 1 komad

Margarin: 100 gr

Bijela čokolada : 100 gr

Čokolada za kujanje Vispak: 100 gr

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.