Dinaa

Crne zalivene gurabije

Dinaa

Crne zalivene gurabije

Sastojci:

Kakao : 3 kas

Mlijeko : 1 soljica

Šećer : 1 soljica

Ulja : 1 soljica

Laganini prašak za pecivo : 1 kesica

Brašno : oko 200 gr

Za zaljev : :

Mlijeko : 250 ml

Šećer : 150 gr

Priprema:

Pomiješati sve sastojke kakao, mlijeko, ulje i šećer sve izmiješati pa dodati brašno i prašak za pecivo. 

Praviti gurabije i prstom napraviti udubljenje na sredini. Peći na 200 stepeni 25 minuta. 

Mlijeko i šećer sjediniti i ostaviti da prokuha, kad prokuha isključiti ringlu i ostaviti da sporetu dok kolac ne bude pečen. 

Vruć kolac zaliti vrućim mlijekom. 

Sastojci:

Kakao : 3 kas

Mlijeko : 1 soljica

Šećer : 1 soljica

Ulja : 1 soljica

Laganini prašak za pecivo : 1 kesica

Brašno : oko 200 gr

Za zaljev : :

Mlijeko : 250 ml

Šećer : 150 gr

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.