NihadinaKuhinja

Lisnati trougici

NihadinaKuhinja

Lisnati trougici

Sastojci:

tijesto: lisnato

po vasem ukusu: dzem-pekmez

vanilin secer - Laganini: 1

ulja za premazivanje trouglova: malo

Priprema:

Lisnato tijesto isjecite na kockice.

Na sredinu svake kockice stavire dzem.

Primotajte tijesto da dobijete trougao.

Redajte u tepsiju oblozenu pek papirom .

Svaki trougao namazite sa malo ulja i pospite vanilin secerom - Laganini.

Pecite na 200 C dok trouglici ne dobiju malo bojice.

Maknite iz peci,prohadite i posluzite se.

Sastojci:

tijesto: lisnato

po vasem ukusu: dzem-pekmez

vanilin secer - Laganini: 1

ulja za premazivanje trouglova: malo

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.