NihadinaKuhinja

Zapečena piletina,brokoli i luk

NihadinaKuhinja

Zapečena piletina,brokoli i luk

Sastojci:

batakova: 4-5

luka: 2 glavice

brokoli: manja glavica

soli i bibera: malo

Tajna zacina- dodatak jelima: malo

mljevene paprike - Vispak: malo

ulja: malo

vrhnja za kuhanje: malo

Priprema:

Meso pospite zacinima,stavite u nauljenu tepsiju i pecite na 220 C oko 20 minuta.

Luk isjecite na trakice,brokoli podijelite na cvijetove pa stavite zajedno u neku posudu.

Luku i brokoli dodajte malo soli,bibera i ulja pa promijesajte i rasporedite oko piletine.

Pecite jos 20 minuta pa meso i povrce blago pospite mljevenom paprikom - Vispak i zalite vrhnjem za kuhanje.

Vratite u pec na jos desetak minuta.

Gotovo jelo maknite iz peci i servirajte uz rizu ili krompir.

Sastojci:

batakova: 4-5

luka: 2 glavice

brokoli: manja glavica

soli i bibera: malo

Tajna zacina- dodatak jelima: malo

mljevene paprike - Vispak: malo

ulja: malo

vrhnja za kuhanje: malo

Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete.